Menu
Menu
Uw Mandje

zuurstofmaskers voor kinderen met 2.1 meter slang

zuurstofmaskers voor kinderen  met 2.1 meter slang
zuurstofmaskers voor kinderen met 2.1 meter slang

zuurstofmaskers voor kinderen met 2.1 meter slang

Het nieuwe Eco zuurstofmasker is gelanceerd binnen de Zuurstof & Verneveltherapie productgroep, en gebruikmaking van de nieuwste technologie heeft ons in staat gesteld om twee niet-PVC materialen te combineren in hetzelfde masker.

Het materiaal dat de body van het masker vormt, is transparant en stug genoeg om de vorm van het masker te behouden. Een tweede, zachter materiaal is gebruikt voor de vervaardiging van de afdichting, die in contact staat met het gezicht van de patiënt.

Het gebruik van deze materialen heeft geresulteerd in een masker met een milieu-impact score van 4 milli ecopunten in vergelijking met het equivalente PVC masker die een milieu-impact score heeft van 15 milli ecopunten. Een reductie van 73%!!

De nieuwe EcoLite™ range van zuurstofmaskers bevat extra functies ten opzichte van het originele Eco masker ontwerp. Het kingedeelte van het masker is verlengd en twee integrale afdichtingen zorgen ervoor dat het masker past op een breder scala aan gezichtsvormen. Het elastiek van het masker kan worden gemonteerd boven of onder het oor van de patiënt afhankelijk van de gezichtsvorm van de patiënt; met positionering onder het oor wordt het ongemak en langere termijn trauma geëlimineerd wat wordt veroorzaakt door het elastiek aan de bovenkant van de oren van de patiënt.€3,22
Excl. BTW: €2,95
  • Stock: Op voorraad
  • Model: Kind Zuurstofmasker
  • SKU: 278
Product Views: 2547