Menu
Menu
Your Cart

OXY BV

Fabrikant: OXY BV Model: Denneboom (draaibaar)
Draaibare Denneboom voor: Devilbiss Healthcare  en Airsep Intensity. Een denneboom adapter komt van pas wanneer de zuurstofslang niet goed past op de standaardnippel van de zuurstofconcentrator. De denneboom houdt de slang op zijn plaats en beperkt eventuele lekken wanneer de concentrator zuurs..
€1,82
Excl. BTW:€1,50
Fabrikant: OXY BV Model: Denneboom (vast)
Vaste denneboom voor: Devilbiss Healthcare  en Airsep Intensity, Kroeber..
€1,82
Excl. BTW:€1,50
Fabrikant: OXY BV Model: Filter Zuurstofmasker
Patiënten met luchtweginfecties hebben specifieke behoeften en vormen een specifiek risico. Conventionele zuurstofmaskers kunnen een wolk aan deeltjes (aerosolen) genereren uit hun uitademingspoorten, die een afstand van wel 0,4 meter kunnen afleggen, wat een potentieel risico met zich meebren..
€7,50
Excl. BTW:€6,88
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: EZ-Wraps
EZ-Wraps (bescherming van de oren) Geen irritatie meer van de zuurstofslang die over uw oren schuurt. De EZ wrap plaatst u over de slang van uw neusbrilletje. Simpel en comfortabel in gebruik..
€2,00
Excl. BTW:€1,65
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Rental Everflo
Huur nu gemakkelijk de Philips Everflo. Compleet met starterskit( 1x neusbril, verlengslang van 2.1 en 10 meter , koppelstuk en luchtbevochtigersfles) € 185  incl. btw per maandVoor particulieren geld een borg van € 200 welke u uiteraard terug krijgt als we het apparaat in goede orde heb..
€185,00
Excl. BTW:€169,73
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Connector
De zuurstofslang wordt meestal aangesloten op de zuurstofconcentrator en de neuscanule wordt rechtstreeks op het gezicht van de patiënt aangesloten. Om de twee met elkaar te verbinden, hebt u een connector of adapter nodig...
€1,00 €1,45
Excl. BTW:€0,83
Fabrikant: OXY BV Model: Chrome Christmas tree 6 mm
Slang aansluiting 6 mm, hoge kwaliteit . Past op de Drive Devilbiss en Intensity zuurstofconcentratoren...
€9,68
Excl. BTW:€8,00
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Verleng 2.1
Een zuurstofverlengslang is een flexibele slang om een beademingstoestel aan te sluiten op een zuurstofconcentrator. De slang is 2,1 meter lang en is gemaakt van duurzaam, licht materiaal dat bestand is tegen perforaties en scheuren...
€2,73
Excl. BTW:€2,50
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Waterval
Deze water- en condensvanger wordt direct tussen de neusbril en de concentrator of zuurstofcilinder geplaatst om te voorkomen dat er teveel vocht in de neus komt. De water- en condensvanger is eenvoudig te legen...
€3,38
Excl. BTW:€3,10
Fabrikant: OXY BV Model: Winkelaansluiting with hose
Winkelaansluiting voor luchtbevochtigersfles met slangTe gebruiken bij de Everflo,Visionaire, Perfect O2, Inogen At home..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Winkelaansluiting
Winkelaansluiting voor luchtbevochtigersfles..
€3,57
Excl. BTW:€2,95
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Y-Connector
Koppeling om 2 slangen of 2 neusbrillen aan een zuurstofslang vast te maken. En om  2x 5 liter zuurstofconcentrators aan elkaar te koppelen om  maximaal 10 liter zuurstof af te geven. Je hebt dan wel 3 verlengslangen nodig...
€1,82
Excl. BTW:€1,50
Fabrikant: OXY BV Model: Zuurstofmasker
De Intersurgical EcoLite™ range van zuurstof- en verneveltherapie producten is een belangrijk onderdeel van de Eco range, welke ontworpen is als onderdeel van onze voortdurende focus op duurzame ontwikkeling.Verbeterd comfort voor de patiënt heeft een sleutelrol gespeeld bij de verdere ontwikkeling ..
€1,36 €2,73
Excl. BTW:€1,25
Bestellen
Fabrikant: OXY BV Model: Kind Zuurstofmasker
Het nieuwe Eco zuurstofmasker is gelanceerd binnen de Zuurstof & Verneveltherapie productgroep, en gebruikmaking van de nieuwste technologie heeft ons in staat gesteld om twee niet-PVC materialen te combineren in hetzelfde masker. Het materiaal dat de body van het masker vormt..
€3,22
Excl. BTW:€2,95
Bestellen
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 20