Heeft u een vraag?

Wij bellen u graag terug.

compare_arrows0

Perfect O2

  • Sort
    Show only in stock:
  • Zeer stil
Korting 30%
more_vertPerfect O2 zuurstofconcentrator
€1.362,50€953,75Excl. BTW: €875,00

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Meer details
Perfect O2 zuurstofconcentratorclose

Toegespitst op de moderne levensstijl De nieuwe Invacare Perfecto2 V zuurstofconcentrator is een zuinige toevoeging aan de eersteklas Invacare concentratoren-lijn. Deze 5-liter concentrator is klein, stil en lichtgewicht en is voorzien van de SensO2 zuurstof sensor technologie. De Perfecto2 V is een kostenbesparende thuisconcentrator.Stil en lichtgewichtInnovatieve technieken zorgen ervoor dat het..

more_vertFilterset Perfect O2
€70,18Excl. BTW: €58,00

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Meer details
Filterset Perfect O2close

Filterset for the Perfect O2 oxygen concentator ,cabinetfilter and air intakefilter..

Toegespitst op de moderne levensstijl

De nieuwe Invacare PerfectO2  zuurstofconcentrator is een zuinige toevoeging aan de eersteklas Invacare concentratoren-lijn. Deze 5-liter concentrator is klein, stil en lichtgewicht en is voorzien van de SensO2 zuurstof sensor technologie. De Perfecto2 V is een kostenbesparende thuisconcentrator.
Stil en lichtgewicht
Innovatieve technieken zorgen ervoor dat het geluid van de compressor nauwelijks waarneembaar is. Dankzij het gebruik van geavanceerde materialen is de Perfecto2 V lichtgewicht, zonder aan kwaliteit in te boeten.
Hoogwaardig, veilig en betrouwbaar
Alle door Invacare uitvoerig geteste eigenschappen zijn samengebracht in deze laatste telg van de Invacare zuurstofconcentratorenlijn voor thuis. Het stevige ontwerp staat garant voor jaren probleemloos gebruik.