Menu
Menu
Your Cart

Rugzak Inogen One G4

Rugzak Inogen One G4
Rugzak Inogen One G4

Rugzak Inogen One G4

De Inogen One G4-rugzak is ultralicht van gewicht. De G4-concentrator zit comfortabel in het voorvak, waardoor de rest van de rugzak beschikbaar is voor andere items, van zuurstofaccessoires tot persoonlijke spullen. Deze rugzak is perfect voor gebruikers die van wandelen houden, maar ook voor mensen die op reis of op vakantie zijn. De schouderbanden zijn gemakkelijk verstelbaar en gewatteerd voor comfort tijdens het gebruik. Voor patiënten met een actieve levensstijl is de Inogen G4-rugzak voorzien van verstelbare schouder- en heupbanden voor extra stabiliteit.

Het voorvak met mesh-ventilatie zorgt ervoor dat de G4 koel blijft tijdens het gebruik, en het beschermende scherm houdt vuil en vocht weg van het apparaat, terwijl het toch toegang biedt tot de canule-uitgang en de bedieningselementen van het apparaat. Twee zijvakken zijn perfect voor het opbergen van reservecanules of waterflessen, terwijl een groot bodemvak extra ruimte biedt voor batterijen of netsnoeren.

Het grote hoofdvak is ideaal voor het opbergen van alles, van een jas tot boeken en een laptop. Een gemakkelijk toegankelijke zak is perfect voor een mobiele telefoon of portemonnee. U hoeft zich geen zorgen te maken over een pijnlijke rug, want de rugzak biedt extra vulling op lastige plekken om stijfheid en pijn te verlichten. Wat je ook nodig hebt, de Inogen One G4-rugzak levert. Neem uw zuurstofconcentrator overal mee naartoe, zonder aan comfort in te boeten.


€160,00
Excl. BTW: €132,23
  • Stock: Op voorraad
  • Model: Backpack G4
  • SKU: 224
Product Views: 4159