Menu
Menu
Uw Mandje

Inogen One G4 8 Cell

Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Pulse 1-3
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell
Inogen One G4 8 Cell

Inogen One G4 8 Cell

Inogen One G4 ultra draagbare zuurstof concentrator. De Inogen One G4 is de kleinste en lichtste in zijn klasse!

Nog niet eerder was draagbare zuurstof zo klein en gemakkelijk bereikbaar. De Inogen One G4 weegt een ongelofelijke 1,27kg inclusief batterij en de afmetingen zijn slechts 15cm hoog, 6,8cm breed en 18,3cm lang. Als een van de kleinste en lichtste draagbare zuurstof concentrators op de markt, is de Inogen One G4 ontworpen om nog meer vrijheid en mobiliteit te geven zonder iets van zijn prestatie in te leveren. Met 3 instellingen (tot een equivalent van 3 liter per minuut) heeft u tot 2,5 uur alle vrijheid.


Eenvoudige bediening

De Inogen One G4 heeft een duidelijk afleesbaar LCD scherm en slechts enkele knoppen. Wij stellen het apparaat op de door u gewenste taal in en meestal gebruikt u slechts de aan/uit knop of de + en – voor het instellen van de hoeveelheid zuurstof. Op het display krijgt u informatie over de flow setting die u ingesteld heeft, hoe vol de batterij nog is en hoe lang u met deze lading nog voorzien kan worden van zuurstof. In voorkomende gevallen leest u ook eventuele waarschuwingen af op het scherm.

Energiezuinig
De Inogen One G4 gaat erg zuinig met haar energie om.  De 4 cel batterij is heel klein en licht, maar gaat tot wel 2,5 uur en een 8 cel tot 5 uur mee. Bovendien kunt u de G4 gebruiken terwijl ze geladen wordt. Heeft u een lange autorit? Dan gebruikt u de Inogen One G4 terwijl ze geladen wordt met de autolaadkabel. Bij aankomst op uw bestemming kunt u dan direct profiteren van een volle batterij.

Onderhoud
U hoeft zelf vooral te zorgen dat uw apparaat schoon en stofvrij blijft. Op enig moment echter zijn de kolommen aan vervanging toe. U kunt dit eenvoudig zelf doen. Deze kolommen zorgen ervoor dat de stikstof uit de lucht gefilterd wordt en dat er slechts geconcentreerde zuurstof overblijft. 30 dagen voordat deze kolommen vervangen dienen te worden geeft de G4 een melding. Zo heeft u ruim de tijd een nieuwe set kolommen aan te schaffen. Omdat de kolommen een verbruiksartikel zijn en de levensduur afhankelijk is o.a. van vocht, krijgt u op de kolommen 1 jaar garantie. Maar onder normale omstandigheden is de levensverwachting 18-36 maanden.

Levering:

    G4 draagbare zuurstofconcentrator
    Kleine 4 cel batterij (of 8 cel naar keuze)
    220 vol Netstroom lader
    12 volt Autolaadkabel
    Draagtas
    Neusbril
    Handleiding

Gewicht:   1,5 kg met een dubbele batterij
Afmetingen:  Hoogte: 15 cm, breedte 6,8 cm en lengte 18,3 cm
Flow instellingen:    3 pulse flow standen,  van 1 tot 3 liter per minuut
Geluidsniveau:    40 dBA*
Batterijduur:      Dubbele batterij tot 5 uur*


€2.977,13
Excl. BTW: €2.731,31
  • Stock: Op voorraad
  • Model: Inogen One G4 8 Cell
  • Gewicht: 1.49kg
  • Afmetingen: 6.80cm x 7.26cm x 19.79cm
  • SKU: 166
Product Views: 8591

Beschikbare opties: