Menu
Menu
Your Cart

Batterij Zen-O 12 Cell

Batterij Zen-O 12 Cell
Batterij Zen-O 12 Cell

Batterij Zen-O 12 Cell

Maak uw zuurstoftherapie echt mobiel met de Zen-O 12-cel batterij van GCE. De lithium-ion 12-cel batterij kan tot 4 uur snoerloze zuurstoftherapie voor de Zen-O zuurstofconcentrator voeden. En de Zen-O concentrator kan twee accu's voeden, waardoor uw snoerloze energieduur wordt verdubbeld en u nog meer vrijheid krijgt om te gaan en staan waar u wilt.

De lithium-ion 12-cells batterij is een volledig geïntegreerd onderdeel van de Zen-O zuurstofconcentrator en kan gemakkelijk worden verwisseld via de twee batterijdocks van het apparaat. Een volledig opgeladen batterij kan tot 4 uur therapie aan (O2-instelling 2 in pulsmodus bij 18 ademhalingen per minuut), waarbij beide batterijen de duur verlengen tot in totaal 8 uur. De batterij wordt in 3 uur opgeladen via de ingebouwde AC-voeding of via de Zen-O mobiele DC-lader, die de 12V-stekker in uw auto, boot of camper transformeert in een transporteerbaar oplaadstation.

De batterijgevoede Zen-O zuurstofconcentrator daagt de traditionele beperkingen van zuurstoftherapie uit, met back-up batterijen die het scala aan mogelijkheden voor avontuurlijke patiënten kunnen uitbreiden. Gun uzelf dus meer tijd buitenshuis door extra Zen-O 12-cel batterijen aan te schaffen

€338,80
Excl. BTW: €280,00
  • Stock: Op voorraad
  • Model: Batterij Zen-O 12 Cell
  • SKU: 144
Product Views: 4724